top of page

Wat vinden ze het leuk!

Om en rond het huis scharrelen en eten is zo veel leuker!

Iris wat voorzichtig? ..Iris wat aarzelend? ..niks ervan! Ze mag graag als eerste het onbekende terrein ontdekken, met een hoog gedragen hoofd en prik-oortjes kijkt ze avontuurlijk om een hoek om te zien of ze daar ook langs kan.. gisteren nam ze een "short cut" naar de wei waar ik eten bracht..In draf rende ze de smalle bult zand op die strak langs het huis ligt, kneiterstrak rende ze langs de gevel van het huis en nam de hoek echt zo soepel. Niet geweten dat deze Tinker zo mooi kon verzamelen en zo soepel kon bewegen... Heerlijk..

"Hier kun je gewoon op staan hoor Whinny..."

Ging ze me bijna de bult op naar de wei van de buren...oeps dat moet eigenlijk niet. Die iris wordt met de dag avontuurlijker : )


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page